Ingrediente :
5 albusuri, 200 g zahar pudra , 250 g nuci macinate, 50 g fructe zaharisite, 50 prune uscate, 50 stafide, coaja rasa de portocala sau lamaie.
Preparare :
Albusurile se bat spuma tare. Se adauga zaharul si se bate din nou compozitia pana cand se intareste.
Se incorporeaza usor nucile si fructele taiate marunt, stafidele si aroma. Se toarna compozitia in forma de chec tapetata cu hartie unsa cu unt. Se coace in cuptor la foc potrivit, 30-35 minute. Dupa ce se raceste, se glaseaza cu serbet de cacao.
5 albusuri, 200 g zahar pudra , 250 g nuci macinate, 50 g fructe zaharisite, 50 prune uscate, 50 stafide, coaja rasa de portocala sau lamaie.
Preparare :
Albusurile se bat spuma tare. Se adauga zaharul si se bate din nou compozitia pana cand se intareste.
Se incorporeaza usor nucile si fructele taiate marunt, stafidele si aroma. Se toarna compozitia in forma de chec tapetata cu hartie unsa cu unt. Se coace in cuptor la foc potrivit, 30-35 minute. Dupa ce se raceste, se glaseaza cu serbet de cacao.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu