-300 g branza de burduf sau cas de oaie proaspat
-100 g unt
-1 lingurita boia dulce
-1 varf de cutit chimen pisat marunt
-sare dupa gust
Modul de preparare :
Branza sau casul se dau prin masina de tocat (cu sita deasa) de 2-3 ori. Se amesteca cu untul frecat spuma, cu chimenul, eventual cu boia si sarea necesara. Unele persoane adauga dupa gust si putina ceapa rasa pe razatoare. Vara se pot pune 3-4 frunze de ceapa verde, taiata marunt. Branza se asaza pe farfuria de servit dandu-i forma dorita. Se garniseste cu rosii, ardei gras, ridichi taiate, castraveciori cruzi, ceapa verde.
-100 g unt
-1 lingurita boia dulce
-1 varf de cutit chimen pisat marunt
-sare dupa gust
Modul de preparare :
Branza sau casul se dau prin masina de tocat (cu sita deasa) de 2-3 ori. Se amesteca cu untul frecat spuma, cu chimenul, eventual cu boia si sarea necesara. Unele persoane adauga dupa gust si putina ceapa rasa pe razatoare. Vara se pot pune 3-4 frunze de ceapa verde, taiata marunt. Branza se asaza pe farfuria de servit dandu-i forma dorita. Se garniseste cu rosii, ardei gras, ridichi taiate, castraveciori cruzi, ceapa verde.
Salut!
RăspundețiȘtergereTe-am trecut in blogroll...trece-ma Achilianu...sanatate...
am mai facut si eu reteta acesta pentru ca imi place foarte mult chimenul dar pontul cu masina de tocat nu il stiam dar nici nu ma pot lauda ca sunt mare gospodina!
RăspundețiȘtergere