Ingrediente (4 portii):
Pentru marinata:
- 2 catei de usturoi tocati
- 100 g piure de rosii
- 50 g ketchup
- 100 g miere
- 60 ml suc de portocale
- 60 ml suc de mere
- 60 ml sos de soia
- 2 linguri sos Worchester
- piper
- 2 kg costite de porc
Mod de preparare:
1. Amestecati intr-un castron toate ingredientele pentru marinata. Impartiti costitele in 4 bucati, asezati-le in marinata, acoperiti-le si lasati-le cca. 24 ore sa se patrunda. Intoarceti-le din cand in cand.
2. Scoateti costitele din marinata, scurgeti-le si asezati-le cca. 10 minute pe gratar, cu partea cu oase in sus. Ungeti-le din cand in cand cu marinata. Apoi intoarceti-le si lasati-le alte 8â€"10 minute...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu