Hotul striga "Hotul" ... hai sa fim seriosi, ca nu suntem in piata

Stimati cititori, putini dar fideli,

Scurt si la obiect va prezint unul din multele exemple de mitocanie romaneasca, de lipsa de bun simt, impertinenta si lipsa de respect, de care am putut sa dau pe blogosfera romaneasca.

Stimatul Blogger autor prestigios al http://deliciiculinare.blogspot.com/ intr-unul din ultimele articole ma cearta autoritar si mai...mai sa-mi ia capul ca vezi doamne i-am copiat o poza cu o farfurie amarata de ciorba. Poate are si el dreptate un pic, doar si-a aburit aparatul sa o fotografieze, insa dupa ce i-am analizat putin blogul mi-am ridicat unele semne de intrebare pe care va invit sa le lamuriti dumneavoastra.

Iata un exemplu clar si elocvent de incalcare a dreptului de autor care se va finaliza cu atentionarea pe care o voi face catre proprietarii de drept. Si tin sa va spun (cu trimitere la copiii care se cramponeaza) ca eu stiu s-o fac si stiu si unde ;) .

Exemplu nr.1 :

iata si originalul, fara dubii protejat de dreptul de autor
http://www.fotolia.com/id/414148
Exemplul nr.2


iata si originalul, fara dubii protejat de dreptul de autor
http://www.mojitocompany.com/pages.php?pageid=6 cautati la baza paginii
In continuare hai sa vorbim putin de "celebra" Sabina, un fel de Mama Omida a bloggerilor razvratizi, cea mai cinstita si onesta din cate se pot gasi pe net si bineinteles extrem de originala.
Intr-un comment chiar afirma cu mandrie ca , citez : "Initial am crezut ca sunt exagerata insa voi mi-ati confirmat temerea mea ...se fura ca in codru si daca tac e ca si cum i-as aproba."

Iata si aici un exemplu rapid de copy&paste la poze, asa cum afirma tot ea :
http://sabina-madalina.blogspot.com/2008/12/craciun-fericit-tuturor.htm

si originalul la
http://www.thedailygreen.com/green-homes/latest/christmas-trees-picking-greenest-options

Are rost sa mai comentez... oare cine fura azi un ou, maine nu va mai fura nimic ? Si va mai intreb ceva : nu este acelasi lucru in cazul furtului unei gaini ca si in cazul furtului unei bijuterii ?

Reflectati voi ..... si ca sa nu va adanciti prea tare in meditare asupra aspectelor pe care vi le-am relatat, iata ce se intampla in continuare :

va dati seama ca la mine pe blog nu las sa se petreaca mahalaua de pe blogul Sabinei, dar consider corect si normal sa-i aduc la cunostinta prezentul articol pentru a-i da un drept la replica..... si iata urmarea :

Daca nu intelegeti va explic tot eu ... Sabina a sters comentariul pentru ca nu ii era favorabil. La fel ca tiranii comunisti din epoca postdecembrista, ii plac numai linguselile si pupaturile in fund. Si va mai mirati de ce toti tin cu ea; nu este clar, pentru ca cei care o contesta nu lasa sa fie vazuti, pentru ca este un om de cea mai joasa speta, cu un caracter situat la limita dintre nesimtire si prostie. Un om pervers in gandire si las in fapte ca defapt toti cei care au postat articole similare cu al Sabine.

Dragi cititori onesti si corecti, va dati seama ce mare abatere se comisese pe acest blog ? A aparut o poza care sustine ca-i apartine dar in ciuda la toate jignirile si calomnile aduse pana la urma nu au facut altceva decat sa se caracterizeze pe ei insisi.

Oare ce fel de om este acela care jigneste si ridica securea razboiului impotriva cuiva despre care nu are nici cea mai vaga idee cu privire la cine e sau ce fel de om este, impotriva cuiva care nu a deranjat-o niciodata, care daca ar fi cunoscut-o in orice alta imprejurare ar fi respectat-o neconditionat.

UN OM DE NIMIC... SABINA

Promit ca ma voi ocupa de toti aces bloggeri inversunati ....

Este foarte usor sa deschizi gura si sa latri si este si mai usor sa jignesti pe cineva, dar oare cel care ridica piatra este chiar atat de demn de a o face. Chiar trebuie sa ne jignim si sa ne facem nervi pentru niste bloguri create pentru divertisment.

Va dati seama ca nu voi sta sa ii fac reclamatii d-lui de mai sus pe la proprietarii de drept ai pozelor, pentru ca am foarte putin timp liber si nu se merita sa stau de chestii d-astea. In plus ar trebui sa dam toti dovada de maturitate, pt ca nu-i asa, NIMENI NU E SFANT ! si in viata asta atat raul, cat si binele ni se intoarce.

Stima pentru toti blogerii si mai ales pentru cei care se ocupa de promovarea blogului meu, cand ale lor stau sa pice. Va multumesc pentru atentia pe care mi-o dati si va urez sa aveti macar acelasi succes ca si mine !

Imi cer scuze fata de cele cateva persoane mature si cu gandire sanatoasa pe care le-am intalnit si sper sa nu fie nevoie sa mai scriu astfel de articole fara sens atat pentru mine cat si pentru voi !

P.S. Am pus linkuri catre prestigiosul blog ca sa-l promovez si eu putin, poate asa se ridica si el din mediocrul unde nu e bagat de nimeni in seama.

Si inca ceva si promit ca ma opresc, celelalte articole similare, n-am timp sa le citesc dar daca insista dansii ma voi ocupa intr-o maniera politicoasa si de domniile lor.

7 comentarii:

  1. Minunat ... foarte bine scris

    RăspundețiȘtergere
  2. Brava, bine ai scris ! Ai instiintat si respectivele... Capsuna inca nu e stearsa

    RăspundețiȘtergere
  3. Stai la coada ca o sa ma ocup si de tine, dar deocamdata ti-au luat-o altii inainte...

    RăspundețiȘtergere
  4. Da poti sa ma iei si prima... Eu am crezut ca esti baiat sau fata de treaba nu am stiut ca tu esti capul rautatilor Totusi iti doresc o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu sincer am tacut din gura si mi-am vazut de treaba dar cand am vazut modul in care se aduc jigniri si mai ales de catre cine...de unii care critica ceea ce ei insisi fac...nu mi se pare corect...inclusiv tu Cami ai vorbit cand trebuia sa taci si sa-ti vezi de viata ta...te deranjase cineva...

    RăspundețiȘtergere
  6. Sti ceva, tu ai inceput. Eu te-am laudat ca bine ai scris...si tu mi-ai raspuns cum ai raspuns... Nu am inteles de ce? Ce ti-am facut ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Scuza-ma te rog, Cami...am inteles gresit mesajul

    RăspundețiȘtergere