Penne cu peste afumat

Ingrediente (4 portii):
- 200 ml smantana
- 75 g crema de branza
- 150 g gorgonzola
- sare, piper
- suc de lamaie
- 400 g penne
- 180 g somon afumat
- marar

Mod de preparare:
-Amestecati smantana si crema de branza intr-un vas mic, dati totul in clocot si lasati, apoi, cca. 5 minute sa fiarba usor. In timpul acesta, taiati gorgonzola cuburi mici, adaugati-le in sos si lasati branza sa se topeasca acolo, amestecand incontinuu. Fierbeti la foc mic pana obtineti un amestec cremos. Condimentati sosul cu sare si piper, dar si cu suc de lamaie.

-Intre timp, fierbeti apa cu sare, la care adaugati un strop de ulei, intr-un vas mai mare. Cand apa incepe sa fiarba, puneti in vasul respectiv pastele si fierbeti-le conform...

Un comentariu:

  1. Buna seara! Am adaugat cate un banner cu dvs. pe ambele bloguri (ale mele). Ca sa faceti acelasi lucru pentru mine trebuie sa intrati pe www.anyrynasuk.blogspot.com, respectiv www.bucataria-ta.blogspot.com si sa salvati bannerele mele, apoi sa le incarcati la foto, ele neavand cod sursa pentru ca le-am facut intr-un program de editare. Va multumesc, o seara placuta!

    RăspundețiȘtergere