Rosii umplute cu carne

Ingrediente
-6 rosii, carne de pasare( fie ramasa de la supa sau de la friptura- de preferinta sa fie piept), 4
-5 ciuperci fierte,
-maioneza,
-patrunjel verde, proaspat si tocat,
-sare,
-piper.

Mod de preparare
Toata lumea stie sa aleaga o supa, un preparat pe baza de carne sau un desert. Problema vine la aperitiv cand nu stii niciodata daca aperitivul e cel potrivit. Impresioneaza indeajuns? E destul de consistent? E aratos? Intrebari pe care gospodinele cu siguranta si le adreseaza. Desigur, fiecare gospodina are aperitivele ei preferate, pe care le face la fiecare ocazie speciala. Daca v-ati plictisit de aperitivele pregatite pana acum, incercati rosiile umplute cu carne de pasare. Delicioase, acestea indeplinesc si cele mai importante criterii:sunt aratoase, consistente si "cuceritoare".

Rosii umplute cu carne de pasare:
Alegeti niste rosii frumoase si mari pentru ca umplutura sa fie consistenta. Taiati-le un capacel si cu ajutorul unei linguri scoateti-le miezul. Presarati-le cu putina sare si asezati-le cu capul in jos pentru a se scurge.
Separat, taiati carnea de pasare cubulete foarte mici, amestecati-o impreuna cu ciupercile fierte, taiate si ele cubulete foarte mici, cu doua linguri de maioneza si cu sare si putin piper.
Umpleti apoi rosiile cu aceasta compozitie si asezati-le pe un platou. Ornati-le cu patrunjel si serviti-le ca un aperitiv gustos.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu