Ingrediente pentru 6 portii:
-300 grame varza alba si 300 grame rosie,
-un ardei iute mare (rosu sau verde),
-patru radacini de telina potrivite,
-un morcov,
-o ceapa mica de apa,
-sase linguri de maioneza,
-doua linguri otet de vin alb (sau balsamic),
-o lingura zahar (sau miere),
-sare si piper.
Mod de preparare:
- Amesteca intr-un castron mare ingredientele pentru sos: maioneza, otetul de vin alb, zaharul, apa, sarea si piperul.
- Adauga varza - si pe cea rosie si pe cea alba - taiata fin (sau date prin razatoare), ardeiul iute taiat fin, radacinile de telina taiate fin (sau date prin razatoare), morcovul taiat fin sau ras si ceapa taiata inele subtiri.
- Inainte de servire, amesteca bine salata, astfel incit legumele sa fie pline de sos. teca bine salata, astfel incit legumele sa fie pline de sos.
-300 grame varza alba si 300 grame rosie,
-un ardei iute mare (rosu sau verde),
-patru radacini de telina potrivite,
-un morcov,
-o ceapa mica de apa,
-sase linguri de maioneza,
-doua linguri otet de vin alb (sau balsamic),
-o lingura zahar (sau miere),
-sare si piper.
Mod de preparare:
- Amesteca intr-un castron mare ingredientele pentru sos: maioneza, otetul de vin alb, zaharul, apa, sarea si piperul.
- Adauga varza - si pe cea rosie si pe cea alba - taiata fin (sau date prin razatoare), ardeiul iute taiat fin, radacinile de telina taiate fin (sau date prin razatoare), morcovul taiat fin sau ras si ceapa taiata inele subtiri.
- Inainte de servire, amesteca bine salata, astfel incit legumele sa fie pline de sos. teca bine salata, astfel incit legumele sa fie pline de sos.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu