Se taie rosiile si se se dau prin masina de tocat cu dispozitivul pentru suc de rosii atasat. In functie de dispozitivul pe care alegeti sa-l folositi, cojile pot iesi cu mai multa sau mai putina pulpa de rosii pe ele. O solutie ar fi sa le mai dati prin masina, pana cand ies uscate.
Pasul urmator ar fi sa puneti sucul la fiert si sa-l sarati dupa gust. Aveti grija sa lasati putin loc pana la marginea vasului deoarece sucul face destul de multa spuma. Dupa jumatate de ora este gata si se toarna in sticle sau borcane. Acestea trebuie legate la gura cu celofan si fierte la bain-marie o ora.
Pasul urmator ar fi sa puneti sucul la fiert si sa-l sarati dupa gust. Aveti grija sa lasati putin loc pana la marginea vasului deoarece sucul face destul de multa spuma. Dupa jumatate de ora este gata si se toarna in sticle sau borcane. Acestea trebuie legate la gura cu celofan si fierte la bain-marie o ora.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu