Ingrediente (pentru 4 persoane):
-600 gr. telemea,
-2 rosii mijlocii,
-1 ceapa,
-4 ardei iuti murati,
-4 ramurele de cimbru,
-4 linguri de untdelemn,
-piper.
-2 rosii mijlocii,
-1 ceapa,
-4 ardei iuti murati,
-4 ramurele de cimbru,
-4 linguri de untdelemn,
-piper.
Mod de preparare:
Se ia o hartie de aluminiu (alufolie) si se taie in patru. Se taie si telemeaua in 4 felii, si se asaza fiecare din ele pe cate una din bucatile de hartie de aluminiu (sau pergament). Se spala rosiile, se curata, se taie pe lat, in felii. Se curata ceapa si se taie pe lat, in inele. Se pun pe feliile de branza mai intai rosiile, apoi ceapa, la urma cate un mic ardei iute murat. Se ung cu ulei, se pipereaza, se presara cimbrul faramitat. Se aduna colturile alufoliei in forma de pachetele si se pun pe o tava, care se baga in cuptor (treapta 3). Se lasa sa se coaca 25 de minute.
Top articole pe mail...Aboneaza-te la Newsletter !.
Daca ti-a placut, trimite link-ul prietenilor tai !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu