-200 gr. orez cu bobul lung,
-2 oua,
-100 gr. parmezan,
-50 gr. cascaval de oaie,
-200 gr. faina,
-20 cl untdelemn,
-o lingura de supa de smantana groasa,
-o lingura de supa de pesmet,
-o lingurita de nucsoara rasa,
-sare, piper.
Mod de preparare:
Puneti orezul sa fiarba in apa sarata, dupa care strecurati-l.
Radeti parmezanul si cascavalul. Intr-un castron, bateti ouale ca pentru omleta, apoi incorporati in ele orezul fiert si cele doua feluri de cascaval.
Adaugati sare, piper, nucsoara, pesmetul si smantana. Amestecati bine compozitia, apoi formati din ea mici Incingeti intr-o tigaie ulei, si puneti crochetele la prajit.
Se servesc fierbinti, recomandat cu o salata verde.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu