- 450 gr fasole uscata boabe
- 50 ml ulei
- 1 morcov
- 1 pastarnac
- 3-4 ceape
- 1 lingura concentrat de legume
- 2 linguri pasta de tomate
- sare si piper
Cum se face fasolea batuta
Alegeti fasolea si spalati-o bine, dupa care puneti-o la fiert.
Dupa ce fierbe, se scurge apa si se pune din nou la fiert in alta apa.
Peste fasole se adauga o ceapa taiata marunt, morcovul si pastarnacul ras prin razatoarea mica.
Cand e aproape gata se adauga si concentratul de legume.
Scurgeti de zeama fasolea si puneti-o in blender unde se mixeaza pana devine o pasta; se adauga sare si usturoi dupa gust.
Separat se face sosul din 3 cepe taiate solzisori care se prajesc in putin ulei pana se inmoaie bine , dupa care se adauga pasta de tomate se sareaza si pipereazadupa gust.
Fasolea batuta se serveste cu prajeala de ceapa pe deasupra .
Alegeti fasolea si spalati-o bine, dupa care puneti-o la fiert.
Dupa ce fierbe, se scurge apa si se pune din nou la fiert in alta apa.
Peste fasole se adauga o ceapa taiata marunt, morcovul si pastarnacul ras prin razatoarea mica.
Cand e aproape gata se adauga si concentratul de legume.
Scurgeti de zeama fasolea si puneti-o in blender unde se mixeaza pana devine o pasta; se adauga sare si usturoi dupa gust.
Separat se face sosul din 3 cepe taiate solzisori care se prajesc in putin ulei pana se inmoaie bine , dupa care se adauga pasta de tomate se sareaza si pipereazadupa gust.
Fasolea batuta se serveste cu prajeala de ceapa pe deasupra .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu