Ingrediente : 250 gr. uns sau margarina, 250 gr. branza proaspata de vaci, 250 gr. faina proaspata, un praf de sare.
Cum se fac pateurile cu branza si carne
Din unt sau margarina, faina si branza pisat[ prin sita se framanta un aluat care se lasa 1 ora in frigider acoperit cu o folie.
Se intinde o foaie groasa de 0,5-1 cm pentru a face pateuri.
Se taie ca o forma (rotunda, triunghi sau oricare alta forma) in grosimea foii de aluat.
Pentru umplutura se pot folosi :
-branza frecata cu ou si piper sau boia;
-carne tocata, preparata ca pentru musaca;
-sunca tocata, parizer etc.
Deasupra se ung cu ou batut. Se introduc in cuptorul incins pana se rumenesc putin.
Se servesc fierbinti si se pot reincalzi.
Cum se fac pateurile cu branza si carne
Din unt sau margarina, faina si branza pisat[ prin sita se framanta un aluat care se lasa 1 ora in frigider acoperit cu o folie.
Se intinde o foaie groasa de 0,5-1 cm pentru a face pateuri.
Se taie ca o forma (rotunda, triunghi sau oricare alta forma) in grosimea foii de aluat.
Pentru umplutura se pot folosi :
-branza frecata cu ou si piper sau boia;
-carne tocata, preparata ca pentru musaca;
-sunca tocata, parizer etc.
Deasupra se ung cu ou batut. Se introduc in cuptorul incins pana se rumenesc putin.
Se servesc fierbinti si se pot reincalzi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu