Ingrediente :
1,5 kg ciuperci, 2 linguri unt, 4 -6 ouã, sare, 2 legaturi ceapa verde (10 -12 fire), 3 -4 linguri cascaval ras, 8 -10 felii franzelã.
Cum se face aperitivul cu ciuperci :
Ceapa verde se taie în rondele, nu prea subtiri, care se cãlesc, uşor, în unt; se adaugã ciupercile curăţate si taiate în lamele sau bucatele, se lasa sa se înmoaie sub capac, apoi se scade sosul în vasul descoperit. Se adauga cascavalul ras, amestecând mereu, pe foc domol, ca sa nu se prinda. La sfârsit se adauga ouale care, neamestecate devin ochiuri, iar amestecate devin papara. Se procedeaza dupa gust.
Se serveste fierbinte, cu felii de pâine prajita.
1,5 kg ciuperci, 2 linguri unt, 4 -6 ouã, sare, 2 legaturi ceapa verde (10 -12 fire), 3 -4 linguri cascaval ras, 8 -10 felii franzelã.
Cum se face aperitivul cu ciuperci :
Ceapa verde se taie în rondele, nu prea subtiri, care se cãlesc, uşor, în unt; se adaugã ciupercile curăţate si taiate în lamele sau bucatele, se lasa sa se înmoaie sub capac, apoi se scade sosul în vasul descoperit. Se adauga cascavalul ras, amestecând mereu, pe foc domol, ca sa nu se prinda. La sfârsit se adauga ouale care, neamestecate devin ochiuri, iar amestecate devin papara. Se procedeaza dupa gust.
Se serveste fierbinte, cu felii de pâine prajita.
Toate drepturile rezervate (c) reteta-culinara.blogspot.com
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu