Ingrediente :
2 heringi, 3 oua fierte tari, 2 -3 linguri ulei, mustar, 3 sfecle rosii mijlocii, o lingura patrunjel verde tocat, o lingurã otet diluat, sare, piper.
Cum se face aperitivul cu heringi si sfecla rosie :
Heringii se spala, se desareaza usor, se curata de oase si se taie cubulete. Sfecla, coapta la cuptor, se curata de coaja si se taie cubulete. Se amesteca cu heringii, se asazã într-o salatiera, se presara cu verdeata fin tocata, apoi se toarna deasupra sosul preparat din mustar, ulei, otet, sare, piper. Se decoreaza cu rondele de oua fierte.
Aperitivul se tine la rece cel putin 2 ore înainte de a fi servit.
Toate drepturile rezervate (c) reteta-culinara.blogspot.com
2 heringi, 3 oua fierte tari, 2 -3 linguri ulei, mustar, 3 sfecle rosii mijlocii, o lingura patrunjel verde tocat, o lingurã otet diluat, sare, piper.
Cum se face aperitivul cu heringi si sfecla rosie :
Heringii se spala, se desareaza usor, se curata de oase si se taie cubulete. Sfecla, coapta la cuptor, se curata de coaja si se taie cubulete. Se amesteca cu heringii, se asazã într-o salatiera, se presara cu verdeata fin tocata, apoi se toarna deasupra sosul preparat din mustar, ulei, otet, sare, piper. Se decoreaza cu rondele de oua fierte.
Aperitivul se tine la rece cel putin 2 ore înainte de a fi servit.
Toate drepturile rezervate (c) reteta-culinara.blogspot.com
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu