CulinarIngrediente :
2 heringi, 3-4 ouă fierte tari, oţet diluat, usturoi, sare, piper; pentru maioneză: 100 ml ulei, 1 ou, muştar.
Cum se face aperitivul cu heringi
Se spală şi se desăreazã heringii, se desfac in jumătăţi şi se scot oasele; jumătăţile de heringi se aşază pe platou.
Se prepară maioneza dintr-un ou, se amestecă cu puţin muştar, cu ouale fierte si tocate si cu usturoiul fin tocat.
Heringii se presara cu ceapa foarte fin tocata si se acopera cu sosul de maioneza; înainte de a fi servit, aperitivul se tine la rece.
2 heringi, 3-4 ouă fierte tari, oţet diluat, usturoi, sare, piper; pentru maioneză: 100 ml ulei, 1 ou, muştar.

Se spală şi se desăreazã heringii, se desfac in jumătăţi şi se scot oasele; jumătăţile de heringi se aşază pe platou.
Se prepară maioneza dintr-un ou, se amestecă cu puţin muştar, cu ouale fierte si tocate si cu usturoiul fin tocat.
Heringii se presara cu ceapa foarte fin tocata si se acopera cu sosul de maioneza; înainte de a fi servit, aperitivul se tine la rece.
Toate drepturile rezervate (c) reteta-culinara.blogspot.com
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu