Ingrediente :
6 cartofi de marime potrivita, 50 g unt, 2 linguri branza rasa, 1 ou, 2 linguri pesmet fin, putin lapte, sare.
Cum se face budinca cu cartofi6 cartofi de marime potrivita, 50 g unt, 2 linguri branza rasa, 1 ou, 2 linguri pesmet fin, putin lapte, sare.
Cartofii se coc la cuptor, apoi se curate si li se scoate miezul care se amesteca cu untul, branza rasa; galbenusurile si pesmetul înmuiat în lapte; se sareaza dupa gust, apoi se adauga albusurile batute spuma.
Compozitia se toarna într-o forma unsa cu unt si se coace la cuptor, timp de 45 minute.
Se serveste cu o salata potrivita sau cu un sos picant; se poate servi si ca garniture la friptura slaba.
Compozitia se toarna într-o forma unsa cu unt si se coace la cuptor, timp de 45 minute.
Se serveste cu o salata potrivita sau cu un sos picant; se poate servi si ca garniture la friptura slaba.
Toate drepturile rezervate (c) reteta-culinara.blogspot.com
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu