Ingrediente :
6 cartofi de marime potrivita, 50 g unt, 2 linguri branza rasa, 1 ou, 2 linguri pesmet fin, putin lapte, sare.
6 cartofi de marime potrivita, 50 g unt, 2 linguri branza rasa, 1 ou, 2 linguri pesmet fin, putin lapte, sare.
Cum se face budinca cu cartofiCartofii se coc la cuptor, apoi se curate si li se scoate miezul care se amesteca cu untul, branza rasa; galbenusurile si pesmetul înmuiat în lapte; se sareaza dupa gust, apoi se adauga albusurile batute spuma.
Compozitia se toarna într-o forma unsa cu unt si se coace la cuptor, timp de 45 minute.
Se serveste cu o salata potrivita sau cu un sos picant; se poate servi si ca garniture la friptura slaba.
Compozitia se toarna într-o forma unsa cu unt si se coace la cuptor, timp de 45 minute.
Se serveste cu o salata potrivita sau cu un sos picant; se poate servi si ca garniture la friptura slaba.
Toate drepturile rezervate (c) reteta-culinara.blogspot.com
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu