Ingrediente :
3 dovlecei maturi, 1 lingura de unt (ulei), 2 linguri marar, sare, 1 ceasca de smantana.
Cum se fac dovleceii cu smantana :
Dovleceii, spalati si curatati de coaja si scobiti de miezul cu seminte, se rad pe razatoarea cu ochiuri mari, se storc de zeama, se calesc putin in unt sau ulei incins, se potrivesc de sare, se lasa pe foc pana se inmoaie bine, apoi se toarna incet smantana. Se lasa sa fiarba inca 20 de minute, in cratita acoperita pe foc mic.
Se presara mararul foarte fin tocat si se servesc fierbinti.
3 dovlecei maturi, 1 lingura de unt (ulei), 2 linguri marar, sare, 1 ceasca de smantana.
Cum se fac dovleceii cu smantana :
Dovleceii, spalati si curatati de coaja si scobiti de miezul cu seminte, se rad pe razatoarea cu ochiuri mari, se storc de zeama, se calesc putin in unt sau ulei incins, se potrivesc de sare, se lasa pe foc pana se inmoaie bine, apoi se toarna incet smantana. Se lasa sa fiarba inca 20 de minute, in cratita acoperita pe foc mic.
Se presara mararul foarte fin tocat si se servesc fierbinti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu