Ingrediente :
5 dovlecei; 2 oua; 2 linguri faina; 2 linguri pesmet; 2-3 linguri ulei, sare.
Cum se fac dovleceii pane :
Se aleg dovleceii tineri, proaspeti, fara seminte; se curata de coaja alba, se taie felii potrivit de groase - cca.1 cm, care se dau prin faina, prin ouale batute cu putina sare ca pentru omleta, prin pesmet fin si se rumenesc, pe ambele parti, in ulei incins.
Se servesc fierbinti, cu o salata sau cu mujdei de usturoi sau cu castraveti murati.
5 dovlecei; 2 oua; 2 linguri faina; 2 linguri pesmet; 2-3 linguri ulei, sare.
Cum se fac dovleceii pane :
Se aleg dovleceii tineri, proaspeti, fara seminte; se curata de coaja alba, se taie felii potrivit de groase - cca.1 cm, care se dau prin faina, prin ouale batute cu putina sare ca pentru omleta, prin pesmet fin si se rumenesc, pe ambele parti, in ulei incins.
Se servesc fierbinti, cu o salata sau cu mujdei de usturoi sau cu castraveti murati.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu