3 cesti de fasole boabe, 3 cepe, 2 morcovi, 1 radacina de patrunjel, sare, piper, 1 frunza de dafin, 1 lingura de ulei, 1 lingura de bulion de rosii
Cum se face iahnia de fasole :
Fasolea se fierbe pe jumatate, se adauga o ceapa intreaga curatata, morcovul si patrunjelul curatati si crestati si se lasa la fiert, la foc mic, in vas acoperit pana ce fasolea este aproape fiarta. Se potriveste de sare si piper, apoi se adauga ceapa taiata rondele subtiri si prajita in ulei, bulionul si frunza de dafin si se mai lasa sa fiarba putin, pana ce fasolea se inmoaie.
Se serveste calda sau rece, ca garnitura in special.
Cum se face iahnia de fasole :
Fasolea se fierbe pe jumatate, se adauga o ceapa intreaga curatata, morcovul si patrunjelul curatati si crestati si se lasa la fiert, la foc mic, in vas acoperit pana ce fasolea este aproape fiarta. Se potriveste de sare si piper, apoi se adauga ceapa taiata rondele subtiri si prajita in ulei, bulionul si frunza de dafin si se mai lasa sa fiarba putin, pana ce fasolea se inmoaie.
Se serveste calda sau rece, ca garnitura in special.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu