Ingrediente :
750 g sparanghel, 200 g sos alb, 100 g cascaval, pesmet, 1 bucatica de unt, sare, piper, 2 galbenusuri.
Cum se face sparnghelul la cuptor
Sparanghelul se fierbe in apa cu sare, se scurge bine si se asaza intr-un vas rezistent la foc, uns si tapetat. Deasupra se toarna un sos alb amestecat cu 2 galbenusuri, cascaval ras, sare si piper. Se tine la cuptor pana incepe sa se rumeneasca.
Se serveste imediat.
750 g sparanghel, 200 g sos alb, 100 g cascaval, pesmet, 1 bucatica de unt, sare, piper, 2 galbenusuri.
Cum se face sparnghelul la cuptor
Sparanghelul se fierbe in apa cu sare, se scurge bine si se asaza intr-un vas rezistent la foc, uns si tapetat. Deasupra se toarna un sos alb amestecat cu 2 galbenusuri, cascaval ras, sare si piper. Se tine la cuptor pana incepe sa se rumeneasca.
Se serveste imediat.
Toate drepturile rezervate (c) reteta-culinara.blogspot.com
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu