Tochitura munteneasca

Ingrediente :
900 g carne de porc macrã, 50 ml ulei, 1/2 pahar de apã, usturoi, sare si piper dupã gust.

Cum se face tochitura munteneasca
Se taie carnea în bucãti si se pune la prãjit într-o tigaie cu ulei bine încins. Dupã ce carnea s-a prãjit putin, adicã a început sã se rumeneascã, se stinge cu cîteva linguri de supã sau apã cãldutã, se potriveste la gust cu piper pisat, sare, usturoi tocat mãrunt si se mai lasã încã 10-15 min sã mai fiarbã. Cine doreste poate sã mai adauge 1 lingurã de bulion, 1 crengutã de cimbru, 1 ardei iute tocat mãrunt si, dupã gust, vin. Se serveste cu mãmãligutã fierbinte, si murãturi.
Toate drepturile rezervate (c) reteta-culinara.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu